Crowne Plaza Hangzhou Grand Canal

Crowne Plaza Hangzhou Grand Canal terletak di Daerah Gongshu indah, di mana purba dan elegan Beijing-Hangzhou Grand Canal lulus oleh anggun. Ia adalah 30 minit memandu dari Tasik yang terkenal di dunia Barat. Di hotel ini, seseorang boleh menikmati sepenuhnya pemandangan Tasik Barat dan menghargai keindahan dari “syurga di bumi”.

hangzhou-crowne-plaza

Terletak di persimpangan dua jalan arteri – Shangtang Viaduct dan Desheng Expressway, hotel ini menawarkan pengangkutan mudah. The Shangtang Viaduct di hadapan yang menghubungkan Hangzhou selatan dan utara Hangzhou, yang mana satu boleh mencapai West Lake, pusat komersial dan Binjiang berteknologi tinggi Zon Pembangunan langsung. Desheng Lebuhraya berhampiran membawa kepada Xiasha Zon Pembangunan Ekonomi, regangan lanjut ke Shanghai-Hangzhou-Ningbo Highway dan Lebuh Raya Nanjing-Hangzhou. Terletak di pusat bandar Hangzhou, hotel ini hanya 45 minit memandu dari Lapangan Terbang Antarabangsa Xiaoshan dan 15 minit pemanduan dari Stesen Kereta Api Hangzhou.

Pada masa ini, hotel ini mempunyai 325 bilik, termasuk 45 suite. Bilik-bilik adalah luas dan dilengkapi dengan elegan. Setiap bilik menawarkan pemandangan bandar yang berbeza Hangzhou kuno dan makmur. Dilengkapi dengan kolam renang dalaman dan pusat kecergasan di hotel ini, seseorang itu boleh sama ada terjun ke kolam renang atau bersenam di state-of-the-art peralatan. Selain itu, hotel ini mengumpulkan banyak restoran dan bar gaya yang berbeza kreatif, memenuhi setiap selera.

Crowne Plaza Hangzhou Grand Canal mempamerkan yang terbaik daripada hotel perniagaan antarabangsa dalam semua segi. Hotel ini mempunyai bilik-bilik persidangan enam multi-fungsi dan dewan bankuet yang boleh memegang seramai 380 orang. Bilik-bilik persidangan dilengkapi dengan state-of-the-art audio / visual dan Wi-Fi percuma, sebuah tempat yang ideal untuk mengadakan pelbagai jenis persidangan, jamuan, kenduri perkahwinan dan persidangan berita. Perkhidmatan “Pengarah Mesyuarat Crowne” adalah perkhidmatan tandatangan daripada Crowne Plaza. Perkhidmatan ini memberi tumpuan kepada setiap terperinci dalam proses perancangan dan pengurusan mesyuarat, memastikan bahawa segala-galanya berjalan dengan lancar dan berkesan. Dengan memenuhi syarat perkhidmatan, persekitaran keselesaan dan kemudahan yang lengkap, Crowne Plaza Hangzhou Grand Canal sempurna menerangi falsafah jenamanya “Tempat untuk Bertemu”.

,