First World Hotel Genting Highlands

First World Hotel Genting Highlands: New XYZ Deluxe Room

first_world_hotel_XYZ_room_01

Cuaca di Kuala Lumpur adalah cukup buruk baru-baru ini. Terik panas, bertambah buruk dengan jerebu. aktiviti Outing tidak digalakkan tetapi dalam rumah tinggal agak membosankan. Oleh itu kami mengambil keputusan untuk mempunyai cuti pendek dalam negara, ke tempat yang lebih sejuk yang terdekat pada hujung minggu. Ia adalah sama ada Genting Highlands atau Cameron Highlands. Kami menetap untuk Genting Highlands.

Berita baik untuk kita mengetahui ini, kerana dengan bantuan dari tempahhotel.com, sekarang kita tidak perlu klik pada laman web tempahan yang berbeza, menulis harga mereka dan memeriksa sekali lagi dan sekali lagi sebelum tempahan hotel kami. Mudah dan bersusah-payah menyimpan, terutamanya apabila kita berada dalam tergesa-gesa untuk menempah sebuah penginapan, seperti masa ini, get laluan pendek ke Genting Highlands. Rasa kita akan melawat tempahhotel.com agak kerap penginapan perjalanan kami akan datang ini.

first_world_hotel_plaza_01

first_world_hotel_XYZ_room_02

Jadi di sini kita, menyemak ke Genting First World Hotel & Plaza pada hari berikutnya. Kami gembira dapat untuk mendapatkan Bilik Deluxe XYZ, bilik baru jenama terletak di Tower2A hotel.

first_world_hotel_XYZ_room_03

Tidak sukar untuk mencari, selagi anda mengikuti Tower 2A papan tanda, berjalan melalui lorong yang lama sehingga anda mencapai satu koridor yang luas yang benar-benar berbeza daripada mana-mana hotel-hotel lain di Genting Highlands, sama ada Genting Grand, Maxim, Resort Hotel atau Awana Genting.

first_world_hotel_XYZ_room_04

Sambungan baru adalah direka, seni bina moden kontemporari dengan banyak warna-warna cerah untuk membentuk ruang bertenaga yang pasti bernafas dalam dimensi baru untuk hotel di Genting Highlands.

first_world_hotel_XYZ_checkin

Bayangkan seluruh check in dan kawasan check out betul kosong. Anda tidak perlu kakitangan yang ada. Semua terima kasih ini kepada sistem daftar keluar masuk yang mudah terletak di aras lobi. Lihat sahaja bagi mana-mana kiosk daftar masuk anda dan mendaftar masuk. Jangan ambil perhatian bahawa daftar-masuk kiosk dan daftar keluar ekspres kiosk adalah berbeza.

first_world_hotel_XYZ_checkin_kiosk

first_world_hotel_XYZ_checkin_kiosk-02

Kiosk daftar masuk terletak berhampiran dengan kaunter. Hanya letakkan kad pengenalan anda dan tekan maklumat yang diperlukan dengan sewajarnya dalam. Sistem ini akan mengeluarkan kad kunci bilik anda pernah dilakukan.

Apabila check out ekspres, hanya masukan kad di kiosk terdekat untuk mengangkat, bertentangan dengan Terminal 2 Cafe.

first_world_hotel_XYZ_room_deluxe_01

Kami didaftar masuk ke bilik XYZ Deluxe, tidak betul-betul luas tetapi cukup untuk lawatan singkat. lantai kayu, dinding simen kasar kontras kepada moden kepala katil katil bertekstur. Katil selesa. Kami tidur dengan baik di seluruh malam.

first_world_hotel_XYZ_room_deluxe_02

Bilik First World Hotel Genting Tower2A XYZ dilengkapi dengan peti keselamatan, kopi & teh, peti sejuk mini, cerek elektrik, dan TV skrin rata.

first_world_hotel_XYZ_room_deluxe_03

Tandas muncul dalam terang kuning, baik diasingkan kepada 3 tandas seksyen tersebut-, lembangan, untuk mandi. Pendek kata, kami tinggal di dalam bilik XYZ baru adalah memuaskan untuk sebuah hotel 3 bintang ini, tidak banyak mengadu. Hanya satu perkara, tidak ada WiFi di dalam bilik yang ada, dan WiFi isyarat daripada operator mudah alih kami sendiri tidak baik juga.

, ,