Four Points by Sheraton Puchong Hotel

Four Points by Sheraton Puchong, sebuah hotel baru di Puchong menetap di hab perniagaan PFCC, juga rantaian hotel rantaian antarabangsa pertama di kawasan ini. Lokasi yang mungkin kelihatan jauh dari destinasi pelancongan KL utama tetapi seperti yang kita melihat melalui secara terperinci, sebenarnya terletak secara strategik hotel -. hanya 20 minit memandu dari lapangan terbang KLIA, banyak kafe dan restoran di sekitar, berhampiran dengan stesen LRT, IOI Puchong Shopping Mall, Sunway Pyramid Shopping Mall, Sunway Lagoon dengan kemudahan lebuh raya, sampai ke tengah-tengah bandar KL adalah kurang daripada 30 minit juga!

puchong_hotel_sheraton_01

Sesuai bukan sahaja untuk pelancong perniagaan dan pelancong yang mencari sebuah hotel bertaraf antarabangsa berhampiran dengan lapangan terbang, tetapi juga sangat baik untuk penduduk tempatan seperti kami untuk mempunyai hotel penginapan-kation pada hujung minggu manakala memburu banyak makanan yang baik di Puchong, peluang membeli-belah berhampiran dan mendapat minuman keras kami di Setiawalk.

Hanya di bawah hotel itu sendiri, ada sudah beberapa kafe untuk minum kopi yang baik dan pencuci mulut -. Miss Toast Cafe, Walnut Cafe dan Ground Eatery Dapatkan keinginan makanan Jepun anda ditetapkan pada Hiro-Zen jika anda mahu hanya di seberang jalan, 7-11 adalah. bersedia 24 jam. Berjalan turun lagi anda boleh mempunyai MIX kedai serbaneka, kedai yang terkenal dengan produk makanan ringan antarabangsa. Sepanjang perjalanan, anda akan mendapat disambut dengan pelbagai tempat makan yang lebih daripada cukup untuk sarapan pagi anda sehingga makan malam, walaupun makan malam. perut anda akan tidak pernah lapar tinggal di sini.

Kami diperiksa masuk untuk Four Points by Sheraton Puchong minggu lepas untuk mini “Krismas Getaway”, seperti yang kita mahu mempunyai Krismas yang tenang, jauh dari hiruk bandar KL, tetapi pada masa yang sama dapat menikmati penginapan yang baik dalam jenama hotel antarabangsa di berpatutan harga. Four Points Puchong mudah menjadi pilihan utama kami. Selain itu, kami telah ke Four Points Pulau Pinang sebelum ini, dan ia adalah benar-benar indah.

puchong_hotel_sheraton_02

Proses Daftar masuk adalah lancar dan pantas dengan kakitangan sopan di meja depan, menjelaskan pada sebahagian daripada kemudahan ada, tempat makan hotel dan perkhidmatan wifi. Tempat letak kenderaan percuma untuk tetamu hotel supaya kita boleh keluar dan kembali tanpa perlu bimbang tentang bayaran letak kereta. Hanya mengesahkan di kaunter.

puchong_hotel_sheraton_03

Terdapat 249 bilik tetamu dan suite di Four Points by Sheraton Puchong, dengan pilihan daripada Deluxe King, Deluxe Twin, Bilik Deluxe Corner dan Suite Eksekutif. Bilik Deluxe kami adalah agak luas di 30m SQR. Ft., Lengkap dengan semua kemudahan asas.

puchong_hotel_sheraton_04

Katil bersaiz King, super selesa! Jadi bagus yang kita menghabiskan sebahagian besar masa yang tinggal di. Adakah apa-apa tetapi hanya makan, filem menonton, tidur dan mengulangi. Hahaha. Pada waktu malam kita memandang keluar melalui tingkap kaca siling ke lantai di dalam bilik, dan melihat orang gembira mempunyai parti Krismas di Walnut Cafe di sebelah hotel.

puchong_hotel_sheraton_05

Bilik mandi besar, dibahagikan kepada kawasan kering dan basah. Losyen tangan, gel mandian, gel mandi, perapi rambut, topi mandi, berus gigi & ubat gigi set, tuala mandi semua bersedia, jadi anda boleh menyimpan beg bagasi anda lebih ringan ketika menginap di Four Points Puchong.

Penginapan kami telah termasuk sarapan untuk dua orang. Bangun agak awal pada hari berikutnya untuk sarapan pagi di The Eatery. Bufet gaya dengan penyebaran yang indah, dari kegemaran tempatan seperti murtabak, nasi dengan rendang ayam, nasi goreng, mee hoon goreng, spring roll, mi, bubur untuk pilihan antarabangsa seperti pizza, roti, daging sejuk, sosej, kentang goreng, dicincang coklat dan banyak lagi. Terdapat juga stesen telur di mana kita dapat memerintahkan omelet, sebelah cerah ke atas atau lebih mudah.

Pendek kata, penginapan 2D1N kami di Four Points by Sheraton Puchong telah benar-benar memuaskan. Kami terutamanya suka katil yang selesa dan bar mini dengan Perancis akhbar bru. Untuk maklumat lanjut dan tempahan, laman web hotel lawatan di http://www.fourpointspuchong.com/ atau hubungi +603 5891 8888 / 1800-18-1220 (* di Malaysia).

Untuk harga promosi Sheraton anda boleh periksa di tempahhotel.com

Address:
1201, Tower 3,
Puchong Financial Corporate Centre (PFCC),
Jalan Puteri 1/2,
Bandar Puteri,
Puchong, 47100, Malaysia

,