Marina Bay, Singapore

Satu kehidupan mewah dan moden

Marina Bay mewakili semua perkara yang moden dan bergaya super, dari destinasi makan yang bergaya untuk tempat-tempat rekreasi yang menarik.

Lawatan ke Marina Bay dijamin untuk membedil deria anda. Dengan kerja-kerja penambakan tanah bermula hanya pada tahun 1970-an, transformasi kawasan itu telah tiada singkat keajaiban.

Karya seni bina

marina-sands-sky-park-01

Kagum dengan koleksi ikon seni bina yang dot latar langit yang mengagumkan, atau bercakap gah mengenainya setelah melihat beberapa pandangan yang terbaik di dunia dari Sands SkyPark di Marina Bay Sands, direka oleh tidak kurang daripada arkitek terkenal Moshe Safdie.

garden-by-the-bay-01

Inginkan menetapkan sifat? Pop ke 101 hektar Gardens by the Bay. Bersenang-senang dalam pemandangan yang menakjubkan dari Supertree Grove di tengah-tengah taman-taman yang subur. Melarikan diri dari panas tropika di Conservatory disejukkan atau membiarkan anak-anak tentang percikan di Taman Kanak-kanak.

Pening dengan pemandangan visi nautika dari jauh? Itu hanya Marina Bay Cruise Center Singapore direka untuk menerima generasi baru daripada kapal persiaran yang lebih besar.

Kehidupan di bandar raya Baru

Mengharapkan untuk melihat sut kuasa dan beg bimbit manakala joggers menumbuk kaki lima dan penunggang basikal yang pakar dengan kafe terbuka. Anda lebih berkemungkinan untuk mencari orang yang datang ke sini untuk bekerja sebagai orang-orang yang memanggil Marina Bay rumah mereka.

Jika anda rasa takut dengan bangunan pencakar langit, berjalan di sepanjang persiaran tepi laut yang indah dihiasi dengan ukiran seni yang membawa anda hak untuk tepi air Marina Reservoir, di mana anda mungkin akan mencari risalah layang-layang, perlumbaan perahu naga, walaupun persembahan muzik.

Dan ini semua hanya satu lagi hari biasa di Marina Bay. Untuk penginapan, anda boleh layani marina bay hotel singapore di sini.