The Avenue of Stars

The Avenue of Stars di Hong Kong, adalah salah satu mesti melawat tempat-tempat pelancongan.

Hong Kong Avenue of Stars terletak di Tsim Sha Tsui persiaran, salah satu tarikan terbaru Hong Kong meraikan reputasinya sebagai Hollywood di Timur.

the-avenue-of-star-01

Dibuka pada 27 April 2004 untuk tujuan utama Bangunan pada populariti Hong Kong filem.

The Avenue of Stars akan menambah rayuan ke pelabuhan unik menakjubkan kami dengan menawarkan pengunjung pengalaman berkilauan galaksi glamor bintang.

Selain itu, anda juga akan dapat menikmati persembahan setiap malam yang dibintangi pada pukul 8:00 petang, Simfoni Cahaya dari sudut pandangan yang terbaik.

the-avenue-of-star-02

Berikut adalah cara yang paling mudah dan paling berkesan bagaimana untuk sampai ke sana membuat sebahagian besar masa anda.

Laluan Jadual Perjalanan # 1, dari lapangan terbang HK: kereta api Bas + MTR (sila rujuk peta laluan di bawah)
Lapangan Terbang Antarabangsa Hong Kong (HKIA) ==> Mongkok ==> Hong Kong Avenue of Stars.

Lapangan Terbang Antarabangsa Hong Kong (HKIA) – Mongkok – Hong Kong Avenue of Stars.

the-hkia-to-avenue-of-stars

Pergi ke Lapangan Terbang (Pusat Pengangkutan Ground) Cityflyer dan mendapatkan pada Airbus A21, kira-kira 45 minit perjalanan dengan bas ke Mongkok @ HK $ 33. Get-turun di Nathan Perhentian bas jalan (perhentian bas 6) 688 Nathan Road di luar Pusat Argyle berhampiran Stesen Mong Kok (Keluar B1). Mengambil beberapa langkah berjalan melalui Sai Yeung Choi Street Selatan, Tung Choi Street (Ladies Market ‘), Fa Yuen Street.

Yang terkenal, Pasar terbuka Ladies ‘di Tung Choi Street adalah tempat yang sempurna untuk membeli-belah untuk pakaian murah, aksesori, permainan elektronik, mainan dan cenderamata yang besar. Ia terbuka 12:00 tengah hari hingga 9:30 petang, setiap hari. Selain itu, Sai Yueng Choi Street Selatan mempunyai kedai-kedai yang hebat dengan produk terbaru Audio-Visual dan telekomunikasi dan ia dibuka sehingga 10:00 tengah malam, setiap hari.

Apabila membeli-belah dilakukan, mencari stesen MTR Mongkok berhampiran dan mengambil MTR Tsuen Wan melatih Line ke arah Central kemudian mendapatkan-off di stesen Tsim Sha Tsui dan mengambil Keluar F. Ikut arahan kepada Tsim Sha Tsui Promenade mana Avenue of Stars terletak .

Sebenarnya, anda boleh pergi terus ke Avenue of Stars dengan bas sama seperti di atas (CTB A21) dan turun di perhentian bas 15 terletak di Salisbury Road World Centre bertentangan New sebelum Catham Road Selatan kemudian beberapa minit berjalan kaki ke persiaran TST itu.

Laluan # 2, dari lapangan terbang HK: Airport Express kereta api + percuma Airport Express Shuttle Bus
Naik kereta api Airport Express dari stesen Lapangan Terbang dan turun di stesen Kowloon (21 minit @ HK $ 90) dan kemudian mengambil Airport Express Shuttle PERCUMA laluan bas K2 dari stesen Kowloon dan turun di stesen East Tsim Sha Tsui. Mengambil berjalan kaki yang singkat ke persiaran TST itu.

Laluan # 3, dari Shenzhen Lo-Wu sempadan: Jika anda datang dari Shenzhen, China dan anda lulus melalui Lo Wu imigresen dan kemudian mahu pergi terus ke Hong Kong Avenue of Stars.

Selepas keluar dari Hong Kong Imigresen di Lo Wu sempadan, naik kereta api MTR East Line Rail dan turun di stesen Hung Hom. Persimpangan melatih kepada Line Barat Rail dan turun di East Tsim Sha Tsui stesen dan kemudian mengambil Keluar J. Jumlah masa perjalanan kereta api adalah 47 minit @ HK $ 34,8. Apabila keluar, mengikuti tanda-tanda arah ke arah persiaran Tsim Sha Tsui dan Avenue of Stars di Hong Kong.