Platinum Mall Fashion di Bangkok

Platinum Fashion Mall adalah seperti versi tertutup dari Chatuchak Weekend Market. Ia mengkhusus dalam pakaian fesyen borong dan aksesori, dengan empat tingkat ruang membeli-belah, penuh dengan beberapa 1,300 kedai. Di sini, tawar-menawar adalah sebahagian daripada keseronokan, dan anda akan menjimatkan lebih banyak belian dalam kuantiti yang lebih besar.

blog-platinum-fashion-mall-01

Lokasi Platinum Fashion Mall adalah perahu nelayan kecil di tengah-tengah Pratunam, dalam jarak 10 minit dari salah Ratchathewi atau Chidlom BTS Skytrain, jadi ia mudah diakses berbanding bazar pakaian lain dalam skala yang sama. Selain itu, ia adalah berhawa dingin dan dilengkapi dengan mahkamah yang besar makanan serta kafe dan rangkaian makanan segera. Terdapat juga sebuah hotel empat bintang, Novotel Bangkok Platinum, di atas. Bercakap tentang membeli-belah sehenti bagi pakaian harga berpatutan dan aksesori, Platinum Fashion Mall adalah pertaruhan terbaik anda. Glow Pratunam Hotel pula di sekeliling nya.

Platinum Fashion Mall Shopping Pengalaman

Tidak banyak kepada konsep; ia adalah pusat membeli-belah borong yang dipenuhi dengan kedai-kedai kecil, kebanyakannya menjual fesyen dan aksesori wanita. Setiap tingkat Platinum Fashion Mall dinamakan sempena daerah membeli-belah terkenal di seluruh dunia, iaitu Orchard, Nathan, Ginza, Soho, Oxford dan Camden. Secara kasar, empat tingkat ruang membeli-belah runcit berdedikasi untuk pakaian lelaki dan wanita, kulit, kasut dan aksesori fesyen.

Pelbagai gaya dan apa yang ada adalah lebih menarik. Cari semua dari pakaian kanak-kanak, pakaian remaja, seluar jeans, pakaian malam, seluar dalam dan pakaian besar untuk rambut palsu, tali pinggang, kasut, beg tangan, topi dan kosmetik. Kedai khusus adalah menarik juga, dengan fesyen yang diimport dari Korea, Hong Kong, Jepun, China, India, dan juga fesyen khusus, seperti pakaian besar, fesyen wanita tua itu, gaun chiffon, pakaian koboi, pakaian dan banyak lagi.

Pada asasnya, anda boleh mencari apa-apa untuk memperindah diri dengan dari kepala ke kaki, jadi ia adalah idea yang baik untuk melakukan pencampuran dan sepadan dalam kepala anda kerana anda melayari bersama-sama. Dan tidak teragak-agak untuk membeli apabila anda melihat sesuatu yang anda suka atau anda mungkin tidak merasa lagi.

blog-platinum-fashion-mall-02

Baik untuk mengetahui tentang Platinum Fashion Mall

Satu peraturan mudah untuk menjimatkan baht anda membeli tiga keping atau lebih di kedai yang sama. Harga yang anda bayar akan kira-kira 10-30% lebih rendah bagi setiap keping, dan beberapa kedai-kedai membolehkan anda untuk campuran pelbagai jenis barangan, sebagai contoh, dompet dan beg, baju dan seluar. Anda juga boleh membeli satu atau dua perkara dan membayar harga runcit, yang tidak buruk sama ada.

Platinum Fashion Mall adalah sesuai untuk mereka yang merancang untuk melakukan membeli-belah yang serius dan menyemak imbas. Anda boleh dengan mudah menghabiskan setengah hari di sini, jadi memakai kasut yang selesa, membawa banyak wang tunai dan mempunyai masa yang hebat!

Pratunam Pusat Membeli-belah
Waktu dibuka: 10:00-22:00
Lokasi: Petchburi, Ratchathewi (sebelah Pantip Plaza)
BTS: Stesen Skytrain Chidlom terdekat (tetapi tidak benar-benar jarak berjalan, anda akan memerlukan teksi atau tuk yuk)

,