Tema 20th Century Fox World Park Genting Highlands Pembukaan pada tahun 2017

Tema 20th Century Fox World Park Genting Highlands Pembukaan pada 2017

Berita baik di sini. 20th Century Fox World Theme Park Genting Highlands akan dibuka lewat tahun ini pada tahun 2017 (daripada sumber dalaman). Apabila kita pergi ke Genting Highlands beberapa hari yang lalu, kita boleh mengesan pembinaan 20th Century Fox World Theme Park.

Jika ia siap pada tahun ini, ini akan menjadi Park 20 Tema Century Fox Dunia pertama di dunia. Jika tidak, mereka mungkin jatuh kedua sebagai Dubai ditetapkan untuk melengkapkan 20 Tema Century Fox World Park Dubai pada tahun 2018. Oleh itu, Park 20 Tema Century Fox World di Genting Highlands mungkin kehilangan ‘title’ pertama jika Dubai membuka pertama. Pengumuman taman ini telah dibuat pada 26 Julai 2013 dan kita benar-benar berharap untuk melihat 20th Century Fox World Theme Park siap ini.

20_century_fox_world_genting
Di mana akan menjadi 20th Century Fox World Theme Park di Genting?

Ingat Genting Highlands taman tema? Taman luar tema dengan tunggangan roller coaster, taman yang indah dan tasik yang ikonik. Kesemua mereka akan digantikan dengan Park 20 Tema Century Fox World. Itulah sebabnya apabila kita membawa anak-anak kita ke Genting Highland baru-baru ini, tidak ada yang banyak untuk mereka untuk melawat sekarang dan kami pulang ke rumah selepas beberapa jam.

Apa yang anda akan mengharapkan dari Taman 20 Tema Century Fox World?

20th Tema Century Fox World Park akan berada dalam 25 ekar dan ia akan menampilkan lebih 20 permainan dan tarikan berdasarkan filem dengan 20 filem Century Fox seperti Rio, Zaman Ais, Life of Pi, Malam di Muzium, Planet daripada Apes, Alien vs Predator dan Titanic.

Ini akan menjadi taman tema Antarabangsa ke-2 atau ke-3 selepas Legoland dan Filem Animasi Park Studios di Ipoh (juga lambat).

Ini akan menjadi orang ramai yang tidak ditentukan Puller oleh Genting Highlands. Kami benar-benar terlepas taman tema dan berharap Park 20th Century Fox Tema Dunia akan dibuka menjelang akhir tahun. Kemudian, kita boleh membawa anak-anak kita untuk menikmati taman tema baru. Masih tidak banyak maklumat rasmi mengenai Park 20 Tema Century Fox World di laman web rasmi Genting.

 

,
One comment to “Tema 20th Century Fox World Park Genting Highlands Pembukaan pada tahun 2017”
  1. Pingback: 10 Fakta Mengenai 20th Century Fox World Genting | KLIA2 Malaysia

Comments are closed.