Burger dan Lobster in Sky Avenue Genting Highlands Preview

Ingatkah kita blog mengenai Burger dan Lobster akan datang ke Malaysia pada bulan November? Sekarang, ia secara rasmi dibuka sekarang di Sky Avenue Genting Highlands. Ini adalah kedai pertama di Asia Tenggara dan pada jenama baru Sky Avenue di Genting Highlands. Sky Avenue adalah sebuah pusat gaya hidup baru yang terletak bersebelahan dengan First World Hotel di Genting Highlands.

Kami berada di Sky Avenue dan melihat restoran Burger dan Lobster baru. Kajian kami di restoran ini akan datang tidak lama lagi (minggu depan) dan kami akan meletakkan link di sini.

burger_n_lobster_genting-02

Selain daripada ‘asal’, mereka juga menawarkan pelbagai jenis makanan seperti The Mayfair dan The B & L Burger secara Burgers, Chilli Lobster untuk Lobster, The Chilli dan Seven Samurai untuk Lobster Rolls. Anda boleh melihat harga yang berbeza, kadar lebih murah adalah untuk ahli-ahli supaya mendaftar untuk ahli pertama untuk menikmati diskaun.

burger_n_lobster_genting-01

Adalah RM 138 (harga ahli) mahal? Sebenarnya, ia adalah harga yang sama seperti di London. Kami bayar £ 25 untuk asal dan selepas penukaran ia adalah RM 138 supaya anda membayar jumlah wang yang sama. Lobster tidak pernah murah untuk memulakan dengan dan sekarang anda boleh menikmati salah satu nilai yang paling bagi tempat wang untuk udang galah di London di sini di Sky Avenue Genting Highlands. Kami akan mengemas kini link di sini sebaik sahaja kami blog mengenai kajian semula minggu depan. Terima kasih kerana membaca.

Burger dan Lobster Malaysia Alamat:
Aras bawah,
Sky Avenue Resorts World Genting.

 

, ,