Furama Hotel Bukit Bintang

Furama Hotel Bukit Bintang, satu moden bangunan 27 tingkat di ibu kota

Furama Hotel Bukit Bintang adalah 27 tingkat, hotel perniagaan yang dilarang merokok, elegan dan moden di Kuala Lumpur dengan pemandangan ibu kota yang meriah.

Penginapan

furama_hotel_bukit_bintang_01
Mempunyai bangunan 27 tingkat yang elegan dan moden, Furama Hotel Bukit Bintang menampilkan 433 bukan merokok Bilik-bilik tetamu adalah tempat untuk semua orang.

Kemudahan asas seperti meja kerja, 32 “televisyen LCD dengan saluran satelit, kemudahan membuat kopi & teh, telefon IDD, kemudahan bilik mandi dan peti keselamatan di dalam bilik adalah termasuk dalam bilik.

Bilik Superior

furama_hotel_bukit_bintang_superior_room

Bilik superior menawarkan pelancong keselesaan dan kemudahan setiap kali.

Superior Twin Room

furama_hotel_bukit_bintang_superior_twin_room

Kelawar dan din intim dan lampu tetamu kami dan bersama Lours, bilik berkembar unggul menawarkan pelancong keselesaan dan kemudahan setiap kali.

Bilik Deluxe

furama_hotel_bukit_bintang_deluxe_room

Bilik Deluxe membolehkan tetamu ke luar latar langit bandar kosmopolitan modal sibuk Malaysia. Kekal berhubung dengan akses internet percuma.

Bilik keluarga

furama_hotel_bukit_bintang_famili_room

Bilik Keluarga direka dengan ruang tamu yang luas dan kawasan rehat, ikatan dengan orang yang tersayang dan keluarga adalah menyeronokkan begitu banyak dan menyeronokkan. A luas 90 meter persegi menanti dengan 2 bilik tidur yang bersambung.

Kelab Eksekutif

furama_hotel_bukit_bintang_executive_room

Pelancong bisnis boleh mengharapkan kemudahan premium dan pandangan mata burung jantung berdenyut di bandar ini. Suatu pedalaman anggun dan bergaya bergaya menjadikan untuk penginapan yang selesa dan tidak dapat dilupakan.

Yang ditampilkan adalah termasuk akses percuma ke Executive Lounge untuk sarapan pagi setiap hari dan koktel malam, akses internet, meja kerja, 32 “televisyen LCD dengan saluran satelit, kemudahan membuat kopi & teh, telefon IDD, kemudahan bilik mandi yang bergaya, tempat simpanan dalam bilik dan pengering rambut.

Bagaimana untuk pergi ke Furama Hotel Bukit Bintang

Terletak berhampiran dengan Golden Triangle sibuk Kuala Lumpur bersebelahan dengan Bukit Bintang, Berjaya Times Square dan jarak yang singkat untuk Chinatown. Furama Bukit Bintang juga terletak berhampiran dengan tali pinggang membeli-belah utama di Kuala Lumpur. Stesen monorel Imbi hanya lima minit berjalan kaki dari hotel Kuala Lumpur ini.

Bagi kaki shopping, anda terletak berhampiran dengan tali pinggang membeli-belah utama dengan Imbi Station yang hanya beberapa minit berjalan kaki. Dengan lebuh raya dan pengangkutan awam yang berdekatan, anda mempunyai akses mudah ke tempat-tempat pelancongan utama di bandar ini.

 

Contact Hotel Furama Bukit Bintang

Address:    136, Jalan Changkat Thambi Dollah,, Bukit Bintang, Kuala Lumpur, Malaysia 55100

 

,