KL Sky Tours di Titiwangsa

Satu KL Sky Tours Titiwangsa baru telah dilancarkan di mana lawatan helikopter 6-45 minit telah dibuat khusus untuk pelancong yang ingin melihat pemandangan mata burung Kuala Lumpur dengan helikopter. Ini kini merupakan salah satu tarikan pelancong terbaru KL untuk mereka yang ingin sesuatu berbeza semasa melawat Kuala Lumpur.

kl-sky-tour-01

Satu pelancaran diadakan pada 25 Ogos untuk media dan tetamu jemputan untuk produk ini juga. Sebelum ini, terdapat satu lagi syarikat melakukan KL Helicopter Tours tetapi ini digunakan untuk beroperasi di Lapangan Terbang Subang lama di Selangor di mana mereka akan melakukan gelung gergasi dari Subang ke Kuala Lumpur dan kemudian kembali ke Subang, tetapi syarikat yang tidak lagi beroperasi yang pelancongan. Ini disebut di sini kerana apabila anda melakukan carian di Google, syarikat itu sebelum datang dalam hasil carian, tetapi tidak lagi beroperasi.

KL Sky Tours Titiwangsa Kini Telah mengambil Inisiatif Untuk Beroperasi dari Titiwangsa Lake Atau Taman Tasik Titiwangsa di Mana IA Hanya Pemanduan Yang dekat dari Mana-Mana Sahaja di KL City Ke Titiwangsa Helipad, menjadikannya lebih Mudah dan Mudah Percuma Untuk para tetamu. Helikopter Yang Acha gunakan Adalah Robinson R44 Yang Kerusi Tiga penumpang dan Seorang JURUTERBANG manakala Yang lebih besar ialah Turbine Robinson R66 Yang Kerusi empat orang dan Seorang JURUTERBANG. Kedua-dua helikopter Menwap menawarkan Pemandangan panorama dari kedudukan Tempat Duduk terlalu.

kl-sky-tour-02

Pakej Kuala Lumpur Helicopter Tours

kl-sky-tour-03

Pada masa ini, terdapat empat pakej helikopter pelancongan Kuala Lumpur yang berbeza yang ditawarkan oleh syarikat itu yang bermula dari enam minit hingga empat puluh lima minit, setiap satu menawarkan pengalaman yang berbeza dan juga pakej harga yang berbeza bergantung kepada pakej helikopter pelancongan yang anda pilih. Mereka yang disenaraikan di bawah ;

KL Express Helicopter Tour
Untuk kali pertama atau mereka yang ingin terbang di helikopter, pelancongan 6 minit ini akan membawa anda melawat di lokasi ikonik pusat bandar KL di mana anda akan melihat tempat-tempat seperti Menara Kuala Lumpur dan Menara Berkembar Petronas yang terkenal di dunia.
Harga: RM 198.00 + 6% GST seorang
Minimum 3 orang bagi setiap penerbangan

The City Explorer
Sedikit lebih lama daripada pakej pertama, 15 penerbangan minit ini membawa anda ke atas struktur ikonik dan tanda tempat di Kuala Lumpur termasuk Batu Caves, Istana Raja dan pusat bandar Kuala Lumpur.
Harga: RM 448,00 + 6% GST seorang
Minimum 3 orang bagi setiap penerbangan

The Jungle Escape
Satu campuran kedua-duanya, ini 30 minit helikopter pelancongan membawa anda pada pengembaraan dari hutan konkrit KL untuk hutan sebenar di tepi luar Kuala Lumpur.
Harga: RM 960 + 6% GST per pax
Minimum 3 orang bagi setiap penerbangan

The Mountain View
Pakej pelancongan helikopter muktamad membawa anda melalui utama bandar KL kepada banyak lembah dan gunung dan kemudian ke Genting Highlands, salah satu destinasi tanah tinggi resort utama Malaysia.
Harga: RM 1388,00 + 6% GST
Minimum 3 orang bagi setiap penerbangan

kl-sky-tour-04-map

KL Sky Tours Titiwangsa dikendalikan oleh Cempaka Helicopter Corporation Sdn Bhd (CHCSB) dan pejabat utama mereka terletak di Aziz Shah Lapangan Terbang Sultan Abdul di Subang, Malaysia. Syarikat ini telah ditubuhkan sejak tahun 2004 dan mempunyai Operator Sijil Air semasa (AOC) daripada Jabatan Penerbangan Awam Malaysia (DCAM) bagi Pengangkutan Awam.

Mereka kini beroperasi Tours helikopter di Langkawi dan Taman Tasik Titiwangsa KL dengan lebih banyak destinasi yang dirancang kumpulan itu kini berusaha untuk mendapatkan beberapa lawatan seterusnya untuk pelbagai bandar .;
Tours Helikopter Kuala Terengganu
Tours Helikopter Pulau Pinang
Melaka Tours Helikopter

Cempaka Helicopter Tours juga menyediakan pelbagai perkhidmatan termasuk piagam helikopter swasta dan juga pemindahan korporat dan VIP Untuk maklumat lanjut, sila hubungi .:

Cempaka Helicopter Corporation Sdn. Bhd.
Tel No: +603 7845 4677
Jualan line: +6019 258 68 18
E-mel: faten.chambers@cempaka.com.my
Laman Web: http://www.cempaka.com.my/

Jika anda menuju utara ke Langkawi, syarikat itu juga mengendalikan Tours helikopter Langkawi dan anda juga boleh menghubungi mereka untuk tempahan. Harga adalah sedikit berbeza daripada lawatan helikopter Kuala Lumpur. Dan jika anda sedang menuju ke Sabah, anda juga boleh menyemak Tours helikopter Sabah bagi mendapatkan pandangan cukup menakjubkan landskap di sana.

Dengan ini diperkenalkan sebagai produk pelancongan baru bagi Kuala Lumpur City Centre dan Malaysia, produk ini juga disokong oleh Biro Pelancongan Kuala Lumpur dan Majlis Bandaraya Kuala Lumpur. Anda akan juga kemungkinan besar menyaksikan syarikat itu mempromosikan pakej pelancongan mereka di Matta Fair September 2016, di mana anda mungkin boleh untuk mendapatkan beberapa harga promosi untuk mengalami KL Sky Tours Titiwangsa, Kuala Lumpur.

,